En dat is vijf!

29 november 2018

Het DocentOntwikkelTeam (DOT) van Prodas ontwikkelde een aantal spellen voor de organisatie. Het afgelopen jaar zijn er vijf van deze spellen verder doorontwikkeld, geproduceerd en geschonken aan de PRODAS-scholen.

Op 5 december sluiten we dit traject af met het laatste spel 'Verover de woordenschat'. We zijn erg trots op alle enthousiaste collega's die hebben meegeholpen om deze spellen te realiseren. We zetten ze nog een keer voor jullie op een rijtje:

WHAT?! happened to Jason Belieber - Engels & 21st century skills door Rian Aarts en Anne Koolen.

Natuurlijk bewegen met Dierenrijk - een buitenspeel spel voor de onderbouw door Kristel Berkvens, Anne-Marie de la Cousine, Mieke van den Boogaart, Susanne van Horrik, Ine van Bakel.

De sterspinner - woordenschat oefenen ontwikkeld door Vera van Hoof.

Busy Bees - spel rondom de BeeBot voor het herkennen van getallen, structuren en het oefenen van ruimtelijke orientatie - bedacht door Ine van Bakel en Mieke van den Boogaart.

Verover de woordenschat - een woordenschatspel door Mirjam Coppelmans, Malou Welten en Anne-Marie de la Cousine. Ontwerp spelbord door Sarah Tomassen-Jansen.

We hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen op de spellen zowel van binnen als van buiten onze organisatie. We willen alle collega's die hieraan hebben meegewerkt hartelijk danken voor hun inzet. Daarnaast is er onze dank voor Cecile Snijders van Breinkracht, Wieneke van Mierlo van Helder-Zicht en de medewerkers van zorgboerderij De Peelwerker in Asten-Heusden voor hun medewerking.

Terug naar overzicht