De eerste schoolwebsite is live!

6 juli 2018

Prodas presenteert met trots de eerste nieuwe schoolwebsite van basisschool St. Willibrordus te Neerkant. Het afgelopen jaar hebben zij deelgenomen als één van de vier pilotscholen aan het ontwikkeltraject voor de nieuwe schoolwebsites en de ouderapp. Hun nieuwe website is nu live!

Pilot
Vier pilotscholen hebben de kans gekregen om als eerste deel te nemen aan het vernieuwingstraject van alle scholenwebsites. De Willibrordus school heeft erg haar best gedaan om nog voor het eind van dit schooljaar een volledig nieuwe website te lanceren. Dat is goed gelukt!

Zij hebben alle pagina’s zelf ontworpen, deelgenomen aan een training, teksten geschreven en foto’s geselecteerd etc. We vinden het super dat zij met het hele team aan de slag zijn gegaan en dit resultaat hebben neergezet. Prodas heeft het team verrast met een heerlijke taart.Na de zomervakantie gaan de overige Prodas-scholen aan het werk, om ook een website te ontwerpen die helemaal bij hun school past.

Ouderapp
De ouderapp is nog volop in ontwikkeling. Met deze app kun je bijvoorbeeld nieuws lezen, een bericht sturen naar de leerkracht en foto’s bekijken. De oudercommunicatie-app wordt in schooljaar 2018-2019 geïntroduceerd.  

Terug naar overzicht