Natuurlijk bewegen met DIERENRIJK

5 juni 2018

Vandaag kregen alle directeuren van Prodas het tweede DOT-spel uit de reeks van vijf mee. Het spel heet ‘Natuurlijk bewegen met DIERENRIJK’ en is bestemd voor groep 1 t/m 3.

Wat is een DOT-spel?
Het Docent Ontwikkel Team (DOT) van stichting Prodas bestaat uit startende en ervaren leerkrachten, aangevuld met PABO-studenten. Een DOT houdt zich bezig met hoe we onderwijs mooi kunnen vormgeven. Centraal bij het DOT staat het 'verspellen' van onderwijs, ofwel games en gamification in de klas. Resultaat: een aantal prachtige DOT-spellen, waar dit er een van is.

Het spel heet ‘Natuurlijk bewegen met DIERENRIJK’ en is bestemd voor groep 1 t/m 3. Doel van dit spel is de ontwikkeling van de grote motoriek en kleine motoriek en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het thema sluit mooi aan bij de landelijke buitenspeeldag 13 juni 2018.

Eerder kwam het eerste DOT-spel uit: What happened to Jason Pelieber? Een spel voor groep 7 en 8 met als leerdoelen: Engels, samenwerken, analytisch, tactisch en creatief denken en mediawijsheid. 

Terug naar overzicht