Stichting Prodas vernieuwt!

8 februari 2018

Met de komst van een nieuwe visie, een nieuw logo en binnenkort een nieuwe locatie voor het bestuurskantoor, kon onze website niet achterblijven. Daarom heeft de werkgroep er hard aan gewerkt om dit jaar een frisse, eigentijdse website te kunnen lanceren.

Vorig jaar februari zijn we gestart met het project om onze Prodas website te vernieuwen. We hebben collega’s uitgenodigd met ons mee te denken en dat heeft geleid tot een programma van eisen. Op basis van dit programma, hebben wij een webbouwer gezocht die het beste bij onze wensen aan zou sluiten; Keistoer uit Budel. Na een periode van intensieve ontwikkeling, afstemming en testen zijn we heel tevreden over het eindresultaat. Kijk verder en oordeel zelf!

Scholenwebsites
Ook onze scholen krijgen een nieuwe website met dezelfde uitstraling als de Prodas-site. Nog voor de zomervakantie 2018 gaan de nieuwe websites van basisschool St. Willibrordus Neerkant, het Talent en de Tijl Uilenspiegel live. Na de zomervakantie volgen de overige scholen.

Ouderapp
Voor de praktische communicatie van de scholen met de ouders, wordt een ouderapp ontworpen. Met deze app kun je bijvoorbeeld nieuws lezen, een bericht sturen naar de leerkracht en foto’s bekijken. Een leuke functionaliteit is dat je als ouder bepaalde foto’s kunt ‘liken’. Aan het einde van het schooljaar ontvang je een jaaroverzicht van alle foto’s die je leuk hebt gevonden. Een persoonlijk, digitaal album!

Heb je suggesties over de inhoud van onze website, meld dit dan via communicatie@prodas.nl

 

Terug naar overzicht