Bonifatius 65 jaar

12 september 2019

Basisschool St. Bonifatius bestaat dit jaar 65 jaar. Zij vieren dit met een complete feestweek. Maandag zijn ze gestart met een officiële opening. Alles was aanwezig om dat tot een succes te maken: slingers, feestmuziek, ‘champagne’ om te proosten, confetti, een speech en de onthulling van een prachtig bord waaraan alle kinderen letterlijk een handje hebben geholpen.

Gedurende de hele week zijn er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen, zoals bijvoorbeeld een uitstapje naar Toverland, een sportdag en er wordt een sponsorloop georganiseerd. Ze lopen dit jaar voor de patiëntenvereniging van SED. Patiënten met SED hebben (veelal) een vergroeiing in de ruggenwervel, waardoor zij bijvoorbeeld scheef lopen, klein blijven en op jongere leeftijd last kunnen krijgen van artrose. Ze hebben hiervoor gekozen omdat zij een leerling op school hebben met deze aandoening. 

Op vrijdagavond 13 september sluiten zij de feestweek af met een reünie. Ben je oud-leerling of oud-medewerker van de Bonifatius? Dan ben je van harte welkom. Aanmelden hiervoor kan nog steeds: bonifatius.reunie@prodas.nl
 

Terug naar overzicht